Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

Fotografska radionica u Virovitici

Održano   |     |   26.03.2011.

Fotografska radionica u Virovitici

Fotografska radionica za mlade u sklopu projekta VIBA Youth održana je u Knjižnici u subotu 26. ožujka. VIBA Youth je projekt kojeg implementira Grad Virovitica u suradnji sa Gradom Barcsom i Razvojnom agencijom Sjever, sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska.

            Na radionici je sudjelovalo 20-ak mladih kojima je fotografija hobi ili posao. Voditelj radionice od strane Virovitice bio je Ivan Kršić, a od strane Barcsa Remes Gábor. Sudjelovali su i  voditelji projekta iz Grada Virovitice Alen Bjelica i Razvojne agencije Sjever Tihana Prepelec i Dijana Stiblik, te voditelj projekta iz Grada Barcsa Ramon Ivelich.

            U prvom djelu radionice održana su dva predavanja o osnovama i obradi digitalne fotografije. Nakon predavanja sudionici su obišli Crkvu sv. Roka i Gradski muzej kako bi fotografirali u prostoru koji je zatvoren. Odlična prigoda elaboriranja naučenog gradiva o digitalnoj fotografiji. Nakon toga - odlazak na Virovitičke ribnjake i  fotografiranje na otvorenom.

            Radionica je završila ocjenjivanjem fotografija kojima su voditelji radionice bili vrlo zadovoljni. Voditelj projekta iz Grada Virovitice Alen Bjelica zahvalio je  sudionicima na ovoj zajedničkoj radionici i podijelio im certifikate.

            Cjelokupno druženje proteklo je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, a razmjena znanja i iskustva prilikom cijelog kampa je neprocjenjiva.