U četvrtak, 13. veljače 2020. u Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa u Virovitici u povodu Valentinova održana je zanimljiva radionica. Korisnicima su u goste došli Alen Bjelica, v.d. ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici i Nela Krznarić, voditeljica Odjela za odrasle.

-Rado smo se odazvali ovom pozivu te smo čitateljskom klubu odlučili pokloniti fundus od pedesetak knjiga na korištenje. Isto tako, imali smo prigodu poslušati korisnike te im se pridružiti u čitanju ljubavne poezije – rekao je Alen Bjelica.

U toploj atmosferi domaćini i gosti podijelili su jedni s drugima svoje omiljene ljubavne stihove, a svaka završena recitacija bila je popraćena srdačnim pljeskom.

Korisnica dnevnog boravka Marija Milošević nije skrivala uzbuđenje radionicom.

-Družimo se i radujemo se svakom našem novom susretu, pa me i ovo naše druženje u povodu Valentinova jako obradovalo- naglasila je M. Milošević. Pohvalila je domaćicu “Dnevnog boravaka” Sanju Kolar koja „se pobrine da korisnicima bude ugodno i vodi brigu da je u boravku uvijek puno aktivnosti“. (www.icv.hr, vb)