U tjednu od 26. 10. do 31. 10. polukat naše knjižnice bit će začaran dozom straha u iščekivanju Noći vještica. U knjižnicu su nam se naselili šišmiši i duhovi koji žele prestrašiti što više čitača u ovo kratko vremena što smo im dopustili.

Zamolili su i nas da im pomognemo u njihovom naumu pa smo i mi odlučili učiniti nešto kako bismo potaknuli čitanje horora i trilera. Knjige strašne tematike odlučili smo staviti u Kutiju straha i Kotao strave, a uz svaku knjigu posuđenu iz našeg izbora dobijete i tematski označivač stranica.

Za one koji se vole maskirati pripremili smo nagradni natječaj. Maskirajte se i pošaljite nam fotografiju na knjiznicavirovitica@gmail.com do 31. listopada, a tri najbolje maske bit će nagrađene.

Za naslov maila upišite “Zagrizi dobru knjigu – foto natječaj”, a u sadržaju osim prilaganja fotografije napišite svoje ime i prezime te imate li trenutno aktivno članstvo u knjižnici.

Zagrizite dobru knjigu!

 

*Sudjelovanjem u foto natječaju pristajete na obradu i objavljivanje osobnih informacija i fotografija u slučaju osvajanja nagrade.