Mary Kay Andrews:  Ljetna ljubav

Tri će žene odlučiti provesti ljeto u unajmljenoj kući na moru. A vlasnik kuće naočiti je i preplanuli surfer Ty koji će zainteresirati svoje nove gošće. Ovoj će se ekipi pridružiti i misteriozna žena koja bježi od svoje prošlosti i potrebno joj je sklonište. U unajmljenoj kući naći će se tako petero ljudi koji će morati preispitati sve što znaju o svojim životima i krenuti na put na kojem će otkriti tajne koje će ih dovesti do oprosta, ali i nove ljubavi.

Izvor: mvinfo.hr

 

Elin Hilderbrand: Ljetna romansa

Claire Danner Crispin, majka četvero djece i renomirana umjetnica u izradi stakla, ima toliko posla da ne stigne disati. Unatoč tome, prihvaća ponudu da vodi ljetnu gala večer za lokalnu dobrotvornu udrugu. Jedan od razloga zbog kojih je udruga tražila baš nju jest njezina srednjoškolska veza sa slavnom rock zvijezdom, Maxom Westom. Max pristaje nastupiti i čini se da će sve biti u redu, dok Claire ne odluči da će proizvesti vrhunsko umjetničko djelo za aukciju. Osim toga, svojoj najboljoj prijateljici ponudi da radi catering za galu, posvađa se sa snobovskom suvoditeljicom i uvali se u ljubavnu aferu s predsjednikom udruge, Lockhartom Dixonom…

Izvor: najboljeknjige.com

 

Candace Brushnell: Ljeto i grad

Roman „Ljeto i grad”, nastavak „Dnevnika Carrie Bradshaw”, govori o Carrienom prvom ljetu u New Yorku i susretu s ostatkom slavne četvorke kultnog serijala „Seks i grad”. Kako je izgledala Carrie Bradshaw prije Seksa i grada, o čemu je razmišljala, kamo je izlazila i još važnije – kakve je cipele nosila, čitatelji imaju priliku saznati u romanu Ljeto i grad, najnovijem hitu američke spisateljice Candace Bushnel.  Riječ je o nastavku Dnevnika Carrie Bradshaw, koji govori o danima slavne četvorke prije Seksa i grada i putu 17- godišnje Carrie od provincijske djevojke do nezaboravne ikone New Yorka.

Izvor: dobraknjiga.hr

 

Luci Coleman: Ljeto na talijanskom jezeru

Autorica svjetskih bestselera Brianna Middleton svojim je neodoljivim – i papreno seksi – ljubavnim pričama osvojila srca milijuna čitatelja. No djevojka koja ih piše u velikim je problemima: pati od spisateljske blokade, a na privatnom ljubavnom planu doživljava krah. Prigoda da provede ljeto držeći predavanja u spisateljskoj oazi smještenoj u idiličnoj vili na obali jezera Garda, vili koju posjeduje poznati pisac povijesnoratnih romana Arran Jamieson, možda je onaj sastojak koji će je nadahnuti i unijeti romantiku u njezin život. Brieino talijansko ljeto natopljeno suncem moglo bi predstavljati početak njezine vlastite bajke – koja će završiti riječima i živjeli su sretno do kraja života.

Izvor: hocuknjigu.hr