1. S. Scott: Milijarderov Božić

Jedina šansa da pronađe ljubav za Božić u njezinu je naručju… Građani Amesporta nazivaju ga ekscentričnom zvijeri, a zgodni, senzualni milijarder Grady Sinclair živi izoliran u vili na privatnom poluotoku. Aranžman Gradyju savršeno odgovara – sve dok mu na vrata ne pozvoni skromna žena, svojom neustrašivošću probudivši njegovu dugo uspavanu strast. Sve što želi je da vatrena plavuša zauvijek postane njegova. Ali hoće li morati postati čudovište kakvo svi misle da jest kako bi mu se ispunila božićna želja?

Izvor: znanje.hr

Luci Coleman: Naše božićno vjenčanje

Majstorica napetih ljubavnih zapleta Lucy Coleman napisala je dugoiščekivan nastavak svoga hvaljenog romana „Božić na idiličnom imanju“ Nakon što su se zaručili tijekom božićnih blagdana, Imogen Tolliman i Gray Adams užurbano planiraju svoje ljetno vjenčanje. No, nažalost, prisiljeni su ga odgoditi jer je Gray dobio priliku kakva se ne odbija – raditi glazbu za veliki filmski projekt u Los Angelesu sa svjetski poznatim zvijezdama.

Izvor: znanje.hr

Nicola May: Božić u Clockberry Bayu

Upoznajte stare i nove likove iz Cockleberry Baya koji će vam donijeti dašak blagdanske atmosfere i božićnog duha. Sada kada su njezin kafić i dućan u sigurnim rukama, Rosa Smith može se posvetiti “Nedovu daru”, dobrotvornoj zakladi koju je osnovala u spomen na svog pradjeda, čije joj je nasljedstvo promijenilo život. S druge strane, u hotelu Ship, Lucas je na mukama zbog svoje prijetvorne djevojke i slučaja trovanja tajanstvene hotelske inspektorice. Hoće li hotel ipak na kraju dobiti toliko željene tri zvjezdice?

Izvor: vbz.hr

Melanie Benjamin: Dječja mećava

Priča o hrabrosti, o djeci prisiljenoj da prebrzo odrastu, razorenim obiteljima, preživljavanju i oprostu. Nakon dužeg hladnog razdoblja 12. siječnja 1888. osvanuo je prekrasan dan. Stanovnici Teritorija Dakote napokon su izašli iz kuća i dopustili djeci da se vrate u škole bez teških kaputa. Ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se uskoro dogoditi. No točno u vrijeme kad su djeca završavala sa školom, započela je zastrašujuća mećava.

Izvor: hocuknjigu.hr