Surfaj, bookvalno!


Trenutno možete koristiti program BESPLATNOG učlanjenja u Knjižnicu koji e-članovima omogućuje isključivo pristup knjigama u elektroničkom obliku. Članstvo je važeće 12 mjeseci od dana upisa i može se produžiti.

Obrazac koji slijedi služi za učlanjenje samo za e-članove, odnosno one koji će koristiti samo uslugu pristupa e-knjizi iz našega fonda. Nakon što popunite i pošaljete obrazac, na svoj e-mail ćete dobiti lozinku (članski broj) za pristup svojem korisničkom profilu na: Katalog – pristup e-knjizi. Kao korisničko ime ćete koristiti vašu e-mail adresu te nakon prijave imati mogućnost odabira e-knjiga. Odjednom možete ‘posuditi’ dvije knjige na 60 dana, a najviše pet mjesečno. Nakon isteka roka posudbe sustav automatski dokida pristup. Zavirite u naš katalog, uskoro ćemo povećati broj dostupnih naslova!

Ovom akcijom smo obilježili 2021. kao Godinu čitanja u kampanji Ministarstva kulture i medija RH utemeljenoj na Nacionalnoj strategiji za poticanje čitanja 2017.-2022.

Akciju nastavljamo dalje kao trajni program!

Potvrdom sljedećeg polja prihvaćate Cjenik usluga, pravila posudbe i korištenja knjižnične građe u 2023. i Pravilnik o postupanju i pravilima ponašanja: