U petak, 28. veljače 2020. učenici 4. razreda posjetili su Gradsku knjižnicu i čitaonicu gdje su na kreativan način obradili lektiru Emil i detektivi.
Pogledali smo film Emil i detektivi. Nakon odgledanog filma, usporedili smo film s knjigom kako bismo uočili razlike i sličnosti.
Na kraju smo rješavali kreativne zadatke u skupinama. Stvarali smo slikopriču, pisali intervju s Emilom, upoznali zemlju iz koje je Emil, crtali strip, okarakterizirali likove te izradili plakat o djelima Ericha Kästnera.
Zahvalni smo Gradskoj knjižnici i čitaonici na suradnji i na zanimljivo pripremljenoj radionici.

Katolička osnovna škola u Virovitici

Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.

Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.

Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.Fotografija Katolička osnovna škola u Virovitici.