Rujanski program za predškolsku i osnovnoškolsku djecu započeli smo u zabavnom tonu druženjem uz društvene igre te ga nastavili s igrama slovima i riječima. Spomenute radionice održane su 13. 9. 2021. godine u prostorima Igraonice i Dječjeg odjela.

Rujanske aktivnosti nastavili smo s kreativnom radionicom naziva „STABLO U NOVOM RUHU“. Možete ga vidjeti u prizemlju naše Knjižnice.

Nakon kreativne radionice na kojoj je nastalo obilje jesenskih plodova i lišća u pastelnim tonovima, druženja nastavljamo u bajkovitom duhu. Čitali smo „Andersenove bajke“ 20. 9. 2021. godine.

Za naše najmlađe članove organizirali smo kreativnu radionicu naziva „PROMJENE U PRIRODI“. Na spomenutoj radionici izrađivao se kalendar prirode.

„Po šumi širom bez staze, puta…“ Početak je to svima znane Ježeve kućice koju su naši mališani imali prilike čuti 27. 9. 2021. godine.

Na završetku druženja u rujnu održana je medijska radionica naziva „Pravila lijepog ponašanja i komuniciranja na internetu“.

Sve održane radionice održane su u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Virovitica, a okupile su znatiželjne i radosne sudionike.

Veselimo se novim druženjima u mjesecu listopadu.