Prisjetimo se druženja u ožujku koji započinjemo 2. 3. pričaonicom i kreativnom radionicom o proljeću.

Proljeće i proljetnice tema su i sljedeće pričaonice održane 5. 3.

Žene koje mijenjaju svijet naziv je pričaonice povodom Međunarodnog dana žena.

Jednom u mjesecu održavaju se radionice s temama iz medijske pismenosti. Ovog puta tema medijske radionice bila je vezana uz dezinformacije. Spomenute radionice namijenjene su djeci viših razreda osnovne škole.

O ljepotama različitosti bavili smo se na pričaonici koja je održana 14. 3., a kao inspiracija nam je poslužila slikovnica “Elmer”. Djeca su nakon pročitane priče i razgovora po čemu se razlikujemo jedni od drugih, crtala sebe na proslavi Elmerovoga dana.

Ciklus priča o Elmeru nastavili smo i 16. 3. kada smo na kreativnoj radionici izradili velikog Elmera od kolaž papira.

Na Dan očeva, 19.3. u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Virovitica održana je radionica naziva Tati na dar. Priča o tati bila je uvod u radionicu na kojoj su djeca sa puno ljubavi izrađivala svojim očevima čestitke za njihov dan.

U proljetnom duhu nastavljamo s pričaonicom naziva Proljetno pripovijedanje.

Koliko je vrijeme važno te kakav utjecaj ima na živi i neživi svijet tema je radionice održane 23.3. Na radionici su se okupila djeca predškolske i školske dobi.

Proljetni zvuci pozvali su nas da zaplešemo kroz priču Sunčane Škrinjarić “Plesna haljina žutoga maslačka”, nakon koje su polaznici radionice izradi svoje maslačaka.

Druženje u ožujku završavamo radionicom o besplatnim i korisnim Web alatima.

Pratite naše najave mjesečnih događanja i družite se s nama.