Marilyn Glenville: Prirodno zdravlje žena

Prirodno zdravlje žena neprocjenjiv je ilustrirani izvor informacija za žene svih dobi. Iznimno jasno i razumljivo pokazuje na koji način svatko s pomoću prehrane i prirodnih tretmana može spriječiti zdravstvene probleme, prevladati bolesti i zadržati optimalno zdravlje. U svakom se poglavlju Marilyn Glenville usredotočuje na specifične bolesti i stanja koja pogađaju žene.

Izvor: hocuknjigu.hr

Nancy Austin, Stanlee Phelps: Asertivna žena

Želite li vratiti ravnotežu svom životu? Želite li se hrabro suočiti s izazovima i promjenama? Ovaj istaknuti bestseler, originalan je i odvažan izvor za samopomoć, prepun stvarnih primjera, detaljnih vodiča i konkretnih savjeta o tome kako razgovarati sa suradnicima, autoritetima, ljubavnicima, obitelji i prijateljima. Razotkriva zastarjele obrasce i stereotipe o ženama direktoricama, majkama kućanicama, agresivnim šeficama i superženama te označava novu, osvježavajuću, pozitivnu alternativu.

Izvor: planetopija.hr

Allison Auth: Kako preživjeti prvu godinu majčinstva?
Majka ste neodoljivo slatkog novorođenčeta, ali vam je nošenje s tom novom ulogom u život donijelo sve više kaosa i iscrpljenosti? Odjednom se sve promijenilo i katkad ne možete razumjeti ni vlastite osjećaje? Teško vam je uskladiti duhovni život, dnevne obveze i majčinstvo, a svugdje susrećete samo majke koje to naizgled čine s lakoćom? Upoznajte Allison Auth, autoricu koja na istinit način progovara o postporođajnoj depresiji, iscrpljenosti, burnim emocijama, fiziološkim promjenama i zdravstvenim tegobama.

Izvor: salesiana.hr

Sara Gottfried: Žene, hrana i hormoni

Ugledna američka ginekologinja dr. Sara Gottfried, autorica bestselera New York Timesa koji se bave ženskim zdravljem, u svojoj novoj knjizi Žene, hrana i hormoni donosi najnovije preporuke za ketogenu prehranu za žene, usklađenu s njihovim zahtjevnim hormonskim potrebama. Činjenica je da dijete ne funkcioniraju na isti način za sve ljude, kao i da su većinu dijetnih programa osmislili muškarci za muškarce, a ne za žene. Ženski hormonski sustav osjetljiv je i složen, što je jedan od glavnih razloga koji ženama otežava mršavljenje…

Izvor: hocuknjigu.hr