Prvu polovicu veljače u Igraonici započeli smo subotnjom radionicom koja je nosila naziv „Ledena avantura”. Mališani su s oduševljenjem izrađivali simpatične pingvine. Kroz igru i likovno izražavanje djeca su razvijala svoju maštovitost i motoričke vještine stvarajući nezaboravne trenutke na ledenom putovanju stvaralaštva.

Avanturu smo nastavili posjetom Osnovnoj školi Vladimir Nazor i time obilježili Svjetski dan čitanja naglas. Učenici petog razreda sa svojom učiteljicom  Vesnom Đurđević Jović ugostili su mališane Igraonice. Tijekom posjeta mali polaznici su uživali u zajedničkom čitanju priče „Vuk koji je tražio ljubav”. Inspirirani slikovnicom o ljubavi djeca su zajednički izrađivala plakat i čestitke sa simbolima ljubavi. Kroz kreativni dio djecu su vodile spretne ruke Sande Mioković.

Uvod u maškaranje, ples i zabavu pod maskama bila je subotnja radionica održana 10. veljače pod nazivom „Zaljubljeni klaun”. Nakon čitanja stihova djeca su izrađivala lica klaunova.

Prvu polovicu veljače završili smo maskenbalom u Igraonici. Potpunom doživljaju maskenbala pridonijela je gđa. Ljubica Mihaljević koja nam je ispekla slasne krafne te joj se i ovim putem zahvaljujemo.

Ivana Molnar